love u.

Iförrgår åkte jag och Frida till min pappa. Vi kom dit vid halv elva typ så hann inte göra något. Men igår tillbringade jag och hon en hel dag i svarteborg. Vi käkade pizza, chillade i solen, läste tidningar och hade allmänt mysigt. Klockan åtta åkte vi hem och sedan drog jag och hon till Peter där massa var och sjöng singstar och spelade gh, längesen nu, saknat de. Och btw, Grattis till Peter som fyller sexton!<3
Nu har jag precis jobbat klart, får se vad som händer idag, är ganska trött så funderar på att sova? eller sätta på en film.


Skälli' pen cover.

klockrent.

Godmorgon nu har jag precis vaknat. Frida ligger kvar i sängen och drar sig. Vi ska snart åka och städa på baden sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Vi får se om det händer något kul. Och som vanligt blir inläggena på morgon ortroligt korta och meningslösa. Det finns ju inget att skriva om än, så här tidigt, för inget har ju hänt. Ändå sitter jag här och skriver, varför? Idag när jag vaknade hade jag verkligen skrivar lust men jag visste inte vad jag skulle skriva om, så nu skrive rjag bara massa skit. Men jag måste få skriva. Jag ska försöka att skriva ett normalt inlägg senare idag, nu ska jag gå ner och äta frukost.


underhållning på hög nivå! :)

my hero.

Min bästavän, min busunge, mitt allt, jag har varit utan dig förlänge nu. Jag vill ha dig här, nära mig, hos mig. Kommer du ihåg alla gånger vi har gjort dumma saker, som bara du och jag kan tycka är kul? I remember it like it was yesterday. Varje gång gänget gör något tillsammans så är det något som fattas, du fattas. Jag tror inte riktigt du vet hur mycket skyllnad du gör när du är i närheten. Du är en av dom bästa, du är min bästavän. Du flyttar den 17 augusti och jag har träffat dig fem gånger på hela sommarlovet, om ens de? Det håller inte, hur i helskotta ska jag klara mig utan dig? min alldeles egna busunge? det komemr inte gå, verkligen inte. Fyfan vad jag saknar och älskar dig! <3


<3

god damn.


Du gjorde mig glad igår,
vi pratade inte länge
men på det sättet du hållde om mig,
och på det sättet du visade att du har saknat mig,
det var underbart.
Jag vill inte tappa kontakten med dig nu!

usch.

Jag har sovit tre timmar. Jobbat konstant mellan halv elva och halv sju. Jag har inte ätit något på hela dagen. Jag är sjukt trött, men guess what? Jag är glad ändå. Snart kommer min tös hit och sen drar vi oss till Kungshamn, sommmarkalaset där idag. (:

btw, igår var jag och några till i Lysekil och kollade på takida. Ganska grymt ändå! (:

Jag vill dö.

Ja, jag vill faktiskt de, för en dag. Jag vill kunna träffa dig igen. För jag vet att du är där uppe, i ditt eget paradis, för annars skulle du inte tagits ifrån mig. Du förstår inte hur ont de gör vissa dagar, att veta att jag aldrig får träffa dig igen. Trots att det är längesen nu så saknar jag dig varje dag. Idag är det fint väder så jag antar att du ler, att du är glad. Du ser mig va, du ser väl hur bra jag har det här nere? och hur underbart allting är just nu? och hur lycklig jag är? Jag hoppas du gör det iallafall. Men du saknas, en pusselbit saknas, utan den pusselbiten blir inte pusslet helt. De där pusslet kan man se som mitt liv. Du tog en bit av mig med dig, jag anklagar dig inte för de, du får den biten. För på så sätt glömmer jag dig aldrig! Farmor, jag älskar dig! 

mahal kita

Jag kan inte sova, det enda som snurrar i mitt huvud är du farmor. Varför i helvete skulle världens bästa människa försvinna från mig? Tårarna som förr rann ner från min kind konstant, dom rinner inte längre och har inte gjort på ett tag men fy vad jag saknar dig. Jag vill bara ha dig tillbaka. Jag älskar dig så Farmor, väntar du på mig vid grinden?



denna låten är .. underbar :*

Vem är jag?

Min kära vän Bella frågade mig precis; vem är du?. Det fick mig att fundera lite, för en gångs skull (a', vem är egentligen denna enormt fotbolls intresserade tjejen?
För några år sedan hade jag ingen aning om vem jag var, inte vem jag ville vara och inte heller vad jag ville bli. Att svarar på hennes fråga var inte svårt, för jag vet vem jag är nu. Då visste jag det inte, men nu har jag både blivit äldre, klokare och definitivt mer "jag". Jag är den jag vill vara nu, eller i alla fall just nu, i detta tillfället.
Men frågan är fortfarande, vem är jag?.
Det jag har skrivit nu är bara massa babbel om att jag är den jag vill vara och att jag är stolt över den jag har blivit, inget direkt svar på frågan.

Men jag är en av de få(?) ungdomar som lever för nuet. För mig är min framtid inte viktigt, den kommer alldeles för fort redan, så varför tänka på den, då kommer den fortare? När farmor gick bort så slog det "en skruv" i min hjärna. Jag bestämde mig för att förändra mig till det bättre, och bli den jag ville vara. Nu är jag hon jag vill vara. Hon som lever för nuet och är lycklig. Hon som framtiden inte spelar någon roll för. För vad spelar det egentligen för roll? Man kan inte bestämma sin framtid, så att ens försöka är ett misslyckande. Den kommer med massa överraskningar och jag vill inte försöka lista ut dem, det kommer med tiden. Så om man kortfattar detta så kan man säga att jag är en positiv livsnjutare som lever för stunden och är förbannat lycklig!


update!

Tisdagen; Denna dagen började som en lam fest typ, inget hände och alla var tråkiga. Men den slutade kanon! Niklas frågade om jag ville med ut på sjön med han och Jesper, visst, det ville jag såklart. Efter att ha vart med om det mest skrämmande i mitt liv, nej okej, så farligt va det inte men det var ganska läskigt! Vågorna var inte så små som jag hade hoppats och båten slog nästan över, men sjukt kul var de. Efter blev det fotboll med Cippe, Niklas, Jesper, Martin, David, Oliver, Peter och Max. Fyra små killar hängde även på. Det var super kul. Sen glass och sen hem till Max och kolla på Lejonkungen (y) Frida kom och jag, hon, Martin, Oliver, David Och becka drog till bryggan och kollade lite. Sen drog jag och Frida hem, myspys:*

Onsdagen; Jobbade mellan halv två och fem sen efter det joinade jag Niklas, Cippe och Jesper när dom skulle ut och fiska makrill, det låter tråkigare än va det är faktiskt, det var skönt. Jag fick två stycken, dom största. Plus att jag lyckades trassla in fiskarna i linan på spöt så det typ dampa? skickligheten själv? :) Sen blev det pricken med dom tre. Frida kom i en timme typ och sen drog jag hem och somnade gott efter ett avsnitt av svensson svensson (y)

Idag; Idag har jag vart moraliskt stöd till frida när hon städad på Baden, Käkat på hamngrillen med den tösen. Blivit "jagad", inte jagad men hitta inget annat ord, av polisen för jag skjutasde Frida utan hjälm. Spelat tv-spel med Cippe och sett på film med Cippe. Haft en sjukt härligt dag. Polisen har vart igång idag, dom tog Cippe nyss, fick jag reda på. Så nu får du allt greje med moppen din klant, nej men, stackare ;o<3

Nu ska nog jag sätta på en film eller något, svensson svensson låter lokande? Blivit beroende :D

ointressant inlägg.

Tjoalahopp ;D
Idag har verkligen ingenting hänt, inte än iallafall. Jag somnade klockan åtta i morse och vaknade halv tre, så det kan bero på de kanske? Har städat mitt rum och nu sitter jag här och ska kolla på svensson svensson och äter glass, tjockis? OHJA! :D Jag ska kolla om det händer något ikväll, hoppas på det annars blir det väl film ;)

Nattuggla!

Längesen jag skrev här nu men har en bra orsak till det. Jag har nämligen varit på Gothia (en fotbollscup) sen i söndags. Jag skriver mer om det imorgon.

Nu är der så att jag precis har kommit innanför dörren. Va hos Niklas med han och Cippe till typ fyra, vi kollade på film, snackade och tog det allmänt lungt. När jag åkte därifrån mötte jag två göteborgare som skulle till Bovall. Vi snackade ett tag och sen körde jag dom till Väjern, lite närmare iallafall. Jag har stått och snackat med dom sen klockan fyra, det vill säga i tre timmar. Kortfattat; jag har snackat med två tjugo åringar, som är totalt främligar för mig i tre timmar, är jag dum då? kanske lite, eftersom att jag bara är sexton. Men dom var fan as sköna, "Jag ser jupiter, jag ser mars!". Haft en grym första kväll sen jag kom hem från Gothia iallafall. Tack Cippe, Niklas, Robin & Henrik för de! :)  

Nu ska jag sätta på svensson, svensson och ta det lungt :)

dad, i love you

Nu sitter jag här på Hamburgö, hos min älskade pappa och bara ler för mig själv. Det är konstigt de där, pappa kan få mig att bli glad hur lätt som helst medan mamma har allt svårare för de. Det är lite konstigt faktiskt, jag har bott hos min mamma sen jag var sex men jag är fortfarande mest lik min pappa. Jag tror att han måste ha haft en stor inverkan på mig när jag var mindre, för jag är som han. Samma dumma humor, oseriösa och grymt svårt för att bli sur. Jag älskar både han och mamma, mycket, men på något sätt känns det rätt när jag säger att jag jag älskar pappa mer, inget dumt mot mamma, hon är underbar men pappa och jag har något. Han förstår mig, är inte allför seriös och han stöttar mig i det jag gör. Han vill att jag ska göra det jag vill, han vill att jag ska vara lycklig, han vill att jag ska nå mina drömmar. Det vill visserligen mamma också men han stöttar mig på ett sätt som hon aldrig kommer att kunna göra. Om jag skulle tacka honom för allt han har gjort för mig så skulle det ta evigheter men jag måste tacka honom för en sak, för att han fick mig att börja spela fotboll, min största kärlek i livet. Jag tackar gud för att det var just jag som fick honom, den bästa i världen.


Phil Collins - You'll Be In My Heart
Youll be in my heart
No matter what they say
Youll be here in my heart always

fly away.

Nu åker jag strax till min pappa, inte vart där på snart fem månader så nu är det dags. Visserligen så ska jag hem imorgon igen, men somsagt, det är ju alltid något. Vi får se om jag och han hittar på något bus som vanligt, kommer i vilket fall som helst att bli skönt att komma bort härifrån. Känner att jag behöver det nu, även fast det bara är en dag som kommer det vara skönt. Nu kom gubben, ha inte allför kul ikväll nu. pusshej:*


Ni får en helt okej låt av Kate också.

Överlycklig.


Nytt från Ronnie Radke, världens bäsra röst enligt mig.
Känslan i hans röst, jäklar, rysningar!
Han har husarest men är ute från fängelset.
Redan startat ett nytt band med underbart bra musik.
Gud, jag längtar efter mer nytt.
Det är sånt här som gör mig på bra humör.

Lyssna, njut och beundra.




This the type of song that make the angels cry,
i look up in the sky and i wonder why?
why you had to go, go
I know its better on the other side,
you were chosen from the sky
never gon let you go,


Har verkligen fastnat för denna låten,
speciellt för de styckena som Chris Brown sjunger.

R.I.P M.J "the king of pop"
Aldrig lyssnat på honom men han var bra på det han gjorde.

Fotbolls bildbomb!




I try my best to make you pround.







det är inte alla som lyckas sätta sig på en humla ;)

Fannie, jag älskar dig<3





footballs update!

Fyra matcher har jag spelat sen förra gången den patetiska update va uppe. Dom två första matcher med damlaget, dom två sista med F -94.
23 Juni; En match som inte bara var en vanlig match för många, min tränares gammla lag och många i laget har innan spelat med dom. Hamburgsund är det jag snackar om, ett grymt bra lag som har spelet med sig. Fast dom är mest beroende av en spelare, en iner mitt. Hon fanns alltid på rätt plats, väggade snyggt och fixade många ytor, grym helt enkelt. Men man kan väl inte bygga ett lag på en spelare, eller? Med mycket om och men så slutade denna matchen 1-1, helt okej.
2 Juli; Det krävdes en buss resa til Orust för att kunna möta detta laget, Myckleby/Morlanda. När man åker någonstanns så känns detta ännu bättre med en seger, för då åkte man inte dit i onödan. Det kan man säga att vi inte gjorde. Dom gjorde ett mål ganska snabbt, efter ungefär tio minuter. Efter det taggade vi verkligen till, vi skulle fan vi som dom vilka vi är. Sju mål pangade vi in, men vi hade många riktigt bra målchanser där bollen skulle ha suttit men som den inte gjorde. Men att vinna med 7-1 och spela en så grym match där allt funkade utan att två av dom bästa inte var med, är bra. Enligt mig så var detta den bästa matchen på hela säsongen, sjukt kul!
5 Juli; Ännu en match mot Hamburgsund, men denna gången med F -94. Pappa var och kollade, första gången på ett år. Det kändes härligt, jag vill ha honom där på varenda match egentligen, för det var han som fick mig att börja med det som nu är min största kärlek. Jag blev glad när jag såg hur förvånad han blev över hur duktig jag faktiskt har blivit. Jag vill bara säga tack pappa, för allt. Matchen slutade 4-6 till oss. En upp-och-ner match kallar jag detta. Vissa stunder hade vi inget spel alls men vissa gånger hade vi det. Tur att vi har mest bra stunder, för de är då målen kommer.
8 Juli; Igår spelade vi matchen som skulle kunna avgör om vi blev etta eller inte. Förlorade vi så skulle vi kunna komma två, vann vi så var segern vår. Vi spelade mot herresta och alla gav verkligen allt. Jag blev satt som libro, vilket är den position jag gillar minst att spela, men vad gör man inte för laget? Jag spelade där och jag gjorde mitt jobb exemplariskt enligt Rhönn, tack. 7-1 slutade match och 3 assister från mig. Serien är vår!

Den sista matchen var skit kul men det enda jag hade i bakhuvudet var "får jag en smäll på armen så blir det inget Gothia." Jag riskerade mina gothia chanser med denna matchen, men Gothia blir det, om jag så ska ha gips när jag spelar. Ni kanske undrar vad jag har gjort. Var inne på sjukhuset igår och röntgade armbågen. Ingen skelletskada men jag har vridit armbågen så senor och leder har blivit uttöjda. Armen är svullen och jag kan knappt göra något med den. Hur de hände ska vi inte gå på men det enda jag hoppas på är att de ska va bra till Måndag då Gothia drar igång, så jag kan göra mitt bästa.

26-28 Juni, lycka!

Nu har jag samlat på mig två dagar till som är några av dom bästa i mitt liv. Metaltown 2009 var mäktigt, riktigt mäktigt!! Jag tror inte jag har förstått än vilka band jag egentligen har sett. Slipknot, Marilyn Manson, Bring Me The Horizon, Dead By April, Volbeat, The Hauted, Disturbed, ja som sagt, lisan kan göras långa. Och jäklar vad kul jag hade och shit vad jag var lycklig. Det har snart gått tre veckor och jag lever fortfarande på dom här två dagarna, dom har helt klart gjort mitt år. Jag orkar inte sitta och skriva vad som hände och allt sånt, men jag hade förbannat kul. Tack Bella för en underbar helg.

Jag håller på att skriva om två dagar när de egentligen är tre dagar som rubiken handlar om, den sista är söndagen, min födelsedag. Vi fastnade i Göteborg då bilden hade krånglat, så för mig, Bella, Bellas mamma och Saga så blev det nordstan på förmiddagen. Klockan två var bilden hel så då åkte vi hem. Hemma mötes man av tårta och god mat, mums! Efter maten blev det att dra till Onna och vi drog till Smögen, till favoritfolket. En grymt bra dag fixade alla underbara människor till mig, Tack!<3

Jag lämnade Göteborg med ett leende på läpparna. Det leendet sitter fortfarande fast som betong på mitt ansikte, jag är lycklig nu, riktigt jävla lycklig!

Follow your dreams, cos we all die young

Måndagen; Hände inte så mycket just på dan, var mest hemma och ute i solen. Klockan sex drog jag till Onna och Oliver. Vi stack och badade på Vallevik dit även Max, Bror, Robin, Peter och Marcus kom. Vi chillade vid vattnet sen lekte vi lite med en boll. Det gick åt helvete men så jävla kul man kan ha, jäklar! Vi tog en glass sedan drog vi hem till Peter och där gjorde vi inte så mycket, några sjöng singstar, andra deppa och vissa satt. När alla hade gått satte jag och Peter på en film, kommer dock inte ihåg vilken, men den var säkert bra.

Tisdagen; Vaknade typ vid halv två och vid två kom Onna och Robin. Dom tänkte smyga ner i min säng när jag sov men jag var ju redan vaken, fail typ men dom är bäst ändå. Vi satte och kolla på fjortisar på youtube och drack cola. Ganska pent ändå. Klockan fyra drog vi till smögen för vi skulle ta en glass med Cippe. Vi fick David, Martin och Marcus på köpet. Vi fastnade på Cooffe Room så det blev en enrom bulle på man istället, mums! Sen drog jag, Cippe och Onna till Onna för han skulle käka. Medan han käkade lekte jag och Cippe med Eliott, hans lillebror. Så sjukt söt unge! Sedan hängde Oliver på och vi fyra drog ut med båten en sväng, drog till Smögen bryggan och köpte glass och bara åkte runt. Grymt skönt! Sen drog vi hem till mig och kollade på Saw 2, har sett den förut. Eller sett och sett, jag har varit närvarande när den har gått men har inte kollat så jag visste inte vad den handlade om, men den var inte så bra. Men jag hade mysigt sällskap iallafall (y)

Idag; Jag har varit vaken sen halv sju då Cippe ringde och vi två drog ut och sprang. Vi sprang till Johannesvik, typ två kilometer, sen gick vi tillbaka och snackade. När vi kom fram drog vi till bryggan och badade, eller ja, jag puttade i han och jag höll mig ganska torr. Nu sitter jag här och har precis käkat frukost, får se vad som händer idag, vet att jag ska jobba mellan 3-5, första gången! :)

RSS 2.0