...and now i'm inside out?

Med tanke på mitt förra inte-allt-för-happy-mode inlägg, då folk frågade om det hade hänt något så var jag bara tvungen att skriva. Nej, det har det inte. Jag mår bra, toppen och allt sånt, tror jag iallafall. Ärligt talat så vet jag inte riktigt hur jag mår just nu, det går lite upp-och-ner och det om något, är förrvirande. Jag saknar mitt gammla ja, jag saknar mig själv, den jag brukade vara. Är inte hon längre men vill så gärna. Jag går runt och grubblar på något dag ut och dag in, men jag vet inte varför eller riktigt vad de är. Det kanske låter knäppt, men de är så de är. Jag vill vara den glada Erika utan problem igen, visserligen har jag inte några problem nu heller men något har förändrats och jag gillar det inte.

welcome home, old me.

Har du någon gång känt den där hemska känslan i kroppen? Den där känslan som får dig att vilja dra av allt ditt hår eller bara slå dig så hårt så du fokuserar på smärtan, inte den ekande rösten i ditt huvud som viskar hur värdelös du är? Har du någon gång kollat dig i spegel och blivit äcklad av de du ser? Har du någon gång velat låsa in dig på ditt rum i flera veckor, inte prata eller träffa någon? Har du någon gång velat försvinna, lämna denna världen för ett tag och komma bort. Dit du faktiskt känner att du behövs, dit du känner att du gör någon nytta?
Ju mer du tänker på detta, alllt eftersom, förstår du att det passar in på dig, mer och mer. Du gör ditt bästa, försöker pussla ihop dig själv, innefrån. Men de enda du tänker på, är hur värdelös du är och hur du inte räcker till.
Har du haft denna känslan någon gång? Tänk efter riktigt noga innan du svarar. Svara inte och sedan tänk efter, har jag verklgen det? Tänk, tänk, tänk ... för de är väl det dom flesta i denna världen gör. Svara sedan. Har du verkligen mått såhär dåligt, känt dig såhär värdelös?
Har du funderat på vad som kan få någon att må såhär dålig? Dumma komentarer? Blickar? Hur folk beter sig i din närhet? Kompisar som inte visar sin uppskatning?
Vad du än gör i denna otroligt komplicerade värld, så måste du tänka. Glömmer du de, det räcker för en sekund. Så kan du få någon att må dåligt i flera månader.
Så tänk innan du gör. 
Tänk.

no fantasy, no life

godorgon, godmiddag, godkväll.... välj de ni föredrar.
Igen skola för mig idag, mådde verkligen inte bra imorse. Mår inte så mycket bättre nu heller men ska faktiskt försöka ta mig till skolan imorgon. Idag har jag bara tatt det lugnt. Gjort femtio (?!) mattetal, sovit och vart med min älskade Mathilda <3 all jävla förbannad kärlek på dig! 

Jag har ett litet eller kanske stort, vem vet, problem. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva här längre. Hur kul kan det va att läsa om vad jag gör på dagarna tex? Inte de minsta intessant för er att veta vad som händer i min ointresserade värld. Jag vill tänka lite mer, för då skulle det finnas så mycket mer att skriva om. Jag har nog fått en blackout för tillfället, skrivlusten kommer nog snart tillbaka. Förväntar er inte så många inlägg nu under den närmaste framtiden vill jag nog helt enkelt säga.

Nu ska jag snart sova, ha ett bra liv tills vi hörs igen! <3

yesyes,

Jag skrev ett lååångt inlägg igår men det ville inte publiceras eller sparas så va helt enkelt tvungen att radera skiten. Orkar inte skriva om.

Just nu sitter jag i skolan, har datakunskap ... ganska chill faktiskt. Har naturkunskap efter, sen slutar jag. Ska dock inte gå på den sista lektionen så snart bär det hemåt. Fotbollsmatch ikväll, länge sen nu.

Lite kort uppdatering;
, Har gått på kryckor sen i Torsdag, dumpade dom dock iförrgår. Vad har hon nu gjort? tänker ni säkert. Jo, jag har vridit höger knä och senor har lossnat från lårmuskeln, mums (y'  
, skolan går la sådär, inte super direkt ...
, va med Sofie i Lördags, saknat dig bruden<3
, får nu telefon av pappa imorgon, en s5600 (y'
, snart är datan hel, hoppas jag ...
, min älskling, min ögonsten, min lycka, mitt hjärta, min mathilda, bara min mathilda är hos mig. Du anar inte hur lycklig jag är just nu, med dig, bredvid mig. Jag älskar dig<3 

Nu ska jag lyssna på min lärare igen, vi höres.

RSS 2.0