En dag i mitt liv

Jag vakna, hann inte göra nått sen vaja med onna o robin för dom e bäst!!!  vi drack cola o blev jättefulla. vi ska snart åka på peace and love så hade bra gullungar pöka lugnt horungar! o peach out!

footballs update!

Tre matcher har jag hunnit med att spela den tiden jag inte har vart så aktiv här. Två med flickor nittiofyra och en med damlaget.
Den 14 juni mötte vi Laxarby med damlaget och jag trodde verkligen detta skulle bli en match att komma ihåg, och det blev det. Jag har aldrig sett vårat lag så taggat som det var till denna matchen. Det kändes dom det enda godtagbara var att vinna, inget annat skulle accepteras. Vi vann match med 3-0 och vi gjorde med ett grymt bra spel. Vi har svårt att sätta den runda lilla saken i mål men ingen kan komma och klaga på vårat spel, för det är riktigt bra, speciellt denna matchen. Jag var grymt nöjd med min egen insats och det fick jag bekräftat när mina tränare valde mig till matchen/lagets lirare. Det är alltid kul att känna att man har gjort något bra och sen få det bekräftat, jag blev jätte glad, så tack!
Den 15 juni spelade jag med flickor -94 mot kroppefjäll och jag kände mig allt annat än att sugen och spela. Känslan att jag faktiskt inte ville spela dte jag älskade mest fick mig att tveka och dte syntes nog på mitt spel. Var inte alls lika bra som jag brukar. Vi förlorade med 2-3, andra matchen vi förlorr men vi leder fortfarande och det är jag sjukt glad för. Jag vill bara att serien ska ta slut nu, för jag druknar i tabellen nu. Skit kul att dte går bra!
Den 17 juni var det match igen med flickor -94 mot Bullarens GoIF/Tanum. 12-0 vann vi med förra gången och denna gången blev det ynka 3-0. Vårat spel satt klockrent men bollen vill inte in i mål. Även denna gången var jag ganska nöjd med mitt spel, jag satte ett mål och en assist men det var inte bara därför jag var nöjd, jag lyckades nästan med allt jag gjorde, och tom som libro så gjorde jag ett bra jobb. Det värmde de du sa efter matchen, "du har en jätte talang Erika, se till att gör något med den. Du kommer komma långt om du bara vill!". Jag blev jätte glad att få höra det så tack.
Jag vet att det inte är så intressant för er att läsa om mina matcher och så men ni behöver inte läsa, jag vill bara skriva och minnas.

to much feelings for me..

Jag har inte skrivit här på ett tag, men jag har verkligen försökt. Jag vet inte hur många gånger jag har försökt att skriva ner den känslan jag hade på balen, men jag lyckas aldrig. Jag får aldrig fram hur lycklig jag faktiskt var. För jag var verkligen lycklig, det var en av dom bästa kvällarna i mitt liv. Aldrig har jag haft den känslan i kroppen och det kanske är därför jag inte kan förklara den, för att jag inte har känt den innan. Jag vet inte va de var, men jag var så otroligt lycklig men samtidigt ledsen för att efter kvällen, så skulle allt vara slut. Dom tre senaste åren har alla dom människorna som dansade runt om mig på balen varit en del av mitt liv, men efter kvällen, så skulle jag "stänga dörren" för många av dom. Men trots att jag hade det i bakhuvudet hela tiden så lyckades jag ha så förbannat kul. Så hur ska man förklarar den känslan, jag vet inte och jag tänker inte ens försöka ge mig in på de, för just i det ögonblicket, när jag var som lyckligast, så förstod jag mig inte på mig själv. Hur kunde jag vara så lycklig den kvällen, när det var slutet på den lättaste delen i mitt liv och även den delen som har gjort mig till just den jag är idag?

och på toppen av allt detta så hade jag världensbästa dejt, min bästavän men även en jag hade känslor för. Det kunde bli något, eller det kan fortfarande bli något men jag vet inte vad jag ska göra. Jag tycker om honom, frågan är bara, är han verkligen rätt för mig? Jag tror faktiskt att han är det och det är därför jag blir så sur på mig själv. Jag litar inte tillräckligt mycket på mig själv för att släppa in någon i mitt liv, det har jag aldrig gjort men jag trodde att det kanske var rätt tillfälle att göra det nu. Men tydligen så är det inte de, för jag vågar inte. Hur det än slutar så tack, du är underbara, inget snack om saken.


Balen -09, oförglömligt! <3


9B, <3

Varje vardag i tre år, har jag umgåtts mer er. Imorgon tar det slut, aldrig någonsin igen kommer jag att gå till skolan och fortfarande vara en i min störda klass, 9B. Vi har gått igenom mycket tillsammans, både på gott och ont. Vi har alltid vart den galna klassen, som har gjort mest oljud och som har gått varje lärare vi har haft på nerverna.
Tänk bara i sjuan. Då var vi små, korkade och ganska blyga för varandra, i alla fall i början. Blygheten släppte snabbt och busandet började redan efter en vecka, om ens det? Jag märkte snabbt att jag hade kommit i en klass där pluggandet inte var en favoritsyssla. Det var i sjuan folk fick pennor in i ryggen och det var även då en i klassen satte på brandalarmet i idrottshallen. Det var då jag var tretton år och det var då jag insåg att man kunde ha kul i skolan. Det var då vi hade Håkan och såg på film varje lektion och det var då vi fick höra av två lärare att vi var den värsta klassen de någonsin hade haft. Jag tror att 7B satte spår i vissa av lärarna som de sent kommer att glömma.

Åttan började likadant som sjuan, en jäkla massa bus och för de flesta i klassen var pluggandet ingenting att tänka på. Det var i åttan som jag tappade orken att plugga och började vela på riktigt istället. Det var i åttan som en lärare ringde hem till mig för första gången och mamma blev arg som satan. Det var i åttan jag fick en lärare till att börja gråta. Det var i åttan en av busungarna flyttades till park, och man kan väl säga att klassen förändrades. I några veckor blev vi en tyst klass som saknade honom. Men galenskapen började igen, nu lite mer våghalsigt. Det var i åttan elementet var min favorit plats. Det var i åttan som jag insåg hur underbara vissa killar i klassen var och det var på höstterminen som jag började umgås med flickorna i 9D som jag älskar. Det var även då som jag insåg hur mycket skitsnack det fanns på skolan. Och det var i åttan jag insåg att det spelade ingen roll hur dåligt jag mådde, det fanns en, en viss person som alltid fick mig att le.

Nian började och jag insåg att det bara var ett år kvar med min klass. Det var i nian som jag började umgås med de sköna pöjkarna i 9D och 9E. Det var i nian som vi klippte en på lektionen och det var i nian som jag började bli "våldtagen". Det var i nian en upptäckte limflaksan och testade att limma fast moppehjlämar på moppar. Det var i nian vi skapade ett nytt gäng, som jag fortfarande tillhör och det var i nian festandet började gå över styr. Varje fest slutade med att någon blev skadad och minnesluckorna var ett faktum. Det var i nian vi skulle sova på taket men det slutade i ett tält i två timmar. Det var i nian jag började komma bakfull till skolan. Det var i nian mina nya favoritplats blev bonnebänken då min älskade bästavän byte skola. Det var i nian som jag började tycka om vissa killar i klassen ännu mer och det är nu jag inser att jag kanske kommer tappa kontakten med dem. Det var i nian jag började skriva siffror stora som hus på matte proven. Det var i nian jag började skolka rejält och slutade plugga helt. Det var i nian mina uppgifter kom flera veckor för sent och det var då jag riskerade ig i slutbetyg. Det är nu i slutet som jag verkligen har fått bra kontakt med vissa killar i klassen och det är nu som jag har tappat den med vissa tjejer.


Blandande känslor är i min kropp just nu. Det ska bli skönt med sommarlov men att sluta nian och att lämna 9B? att inte kunna tänka tanken "vi ses efter sommarn igen", det gillar jag inte. Dels för att jag inte vill börja i gymnasiumet och dels för att jag kommer sakna oss. Trots att vi är en riktigt störd klass så tycker jag om den. 9B har gjort min högstadie tid lättare och framförallt roligare. Jag kan ju säga såhär, vissa i klassen betyder mer än andra, jag tror ni vet vilka ni är, och ni, ni är underbara! Vissa har förändrat mig totalt så tack!

9B, jag kommer att sakna er. Hur busiga och glada ni alltid var och stämmningen, jag säger som Bella, "det finns en viss kärlek i luften". Hur dumma kommentar ni än gav till någon, så vet jag att ni egentligen inte ville något illa. Ni fick mig att känna mig speciell på många sätt, tråkigt att det är slut nu. Jag vill ha en sista kram av dig imorgon, kommer sakna dig mest av alla, hoppas jag inte tappar kontakten med dig! 
 


Vissa killar i 7;an. <3

Spexfoto!

Hade spexfoto i tisdags också, hälften av klassen hade kanske ansträngt sig lite granna iallafall. Vi är helt klart den snyggast klassen och jag kommer sakna den så sjukt mycket när vi slutar imorgon! :< <3



Jocke som PJ, ganska fin ändå ;)


9D, var lika seriösa som vanligt ;)


Cippe och CR, fina pöjkar ;)


Sotenäs DFF - Eds IF

Spelade en match i tisdags med damlaget men ah rinte orkat skriva om den. Jag var och spelade fotboll på Smögen med Peter, Cippe, Onna, David, Robin och Matrin innan jag skulle iväg. När jag skulle åka så kändes jag verkligen inte för att sitta i en buss i nästan två timmar för att sedan spela match. Eller jag kände för att spela match men inte för att åka buss. Vi vann matchen med 2-1 så det var helt klart värt bussresan men vi spelade inte riktigt så bra som jag hade hoppats. Bollen ville mest vara uppe i luften vilket inte var ett plus för oss som förredrar att spela på marken. Men efter många fel passningar och Virre som skrämde oss rejält så åkte vi iallafal där ifrån med vinst, härligt! Tror vi ligger två i den serien nu och det är inte fyskam om man tänker på förra året serie där vi bara fick ett enda ynka poäng.  

Sotenäs DFF - Munkedals IF

Match med F-94 idag mot Munkedal och jag var sjukligt revansch sugen. Vann vi inte idag så vet jag inte vad jag hade gjort, men som tur var så gjorde vi det. Det stod 1-1 vid första halvlek men vid slutsingnalen blev det 5-1 till oss. Alla spelade hur bra som helst och jag kände verkligen energin i min kropp. Dock så var jag väldigt hårt markerad hela tiden av 2-3 spelare. deras knän och dubar kördes in i mina lår och jag snubblade fram vissa gånger, men fyfan, jag gjorde mitt bästa iaf och det räckte tydligen för bollen, den fick dom då inte så ofta :) Nu taggar jag inför matchen imorgon och hoppas att min kropp är återställde, har ganska ont nu men det löser sig. Ipren får bli min nya bästa kompis! :) btw, serieledning nu brudar, härligt!!

Ångra aldrig det som en gång fick dig att le.


Lyckligare än någonsin.


Tell my
mother, tell my father
I've done the best I can
To make them realize,
This is my life.
I hope they understand,
I am not angry I am just saying,
Sometimes goodbye is a second chance.

Du vet aldrig när du får chansen igen

Slutade klockan två i skolan idag, skönt! Missade första lektionen som var Salsa så fick inte se min klass dansa, men tydligen så var det inga som dansade, tråkig klass jag har ändå ;) Tipspromenad på andra lektionen men jag, Sofie och Frida tillbringade istället en timma i datasalen och sedan drog vi till Marinan. Sen fick såklart Sofie en sjukt idé, vi går in i smögen bron, (för er som inte vet så är det en stor bro mellan Kungshamn och Smögen). Så det gjorde vi, ganska kul ändå! Sen händ einte så mycket mer kul innan vi slutade, eller jo, min balklänning har kommit, den passasde perfekt och är jättefin. Ska på match klockan sju så uppdaterar senare, byebye<3


Små håll i "marken" så man kunde se ner i vattnet :)


Klättrde ner i stolparna på bron, det var hur högt som helst :o


Natten är ung!

Nu har jag precis kommit hem från skolan, vi skulle sova på taket. Eller inte bokstavligt talat, men Frida sover just nu på taket. Jag tillbringade två timmar i ett tält med Jockepocke och Zebban. Vi typ snackade och busade och hade allmänt trevligt (y) Innan vi kom till skolan så var jag och Frida och träffade Micke, vi två var typ ganska fulla. Jag hade jätte kul med dig tösen, <3 På nått sätt lyckas vi alltid ha så jäkla kul tillsammans, kommer sakna de/dig när du flyttar om två månader ;/ Aja, nu ska jag sätta på en film och värma mig under täcket, sov gott:*


Starkast överlever!

Jag brukar inte tänka speciellt mycket på saker som händer runt om mig eller saker som sker i världen. Jag går inte runt och tänker på när jag ska dö eller om jorden kommer explodera eller om mina barn kommer att ha det bra när jag har dött. Det är inget som intresserar mig överhuvudtaget, jag fokuserar på nuet och tar framtiden som den kommer. Om du tycker att det gör mig till en sämre människa så visst, alla tycker olika, så har det alltid vart. Men jag förstår inte, varför är jag en sämre människa för att jag inte vill tänka på min framtid utan leva i nuet och ha kul? och varför i helvete är jag en sämre människa för att jag inte tänker på konsekvenserna jag kommer få av min rökning som vuxen? Jag vet mycket väl att jag inte borde hålla på med den skiten, för jag är en "sport-tjej", ingen knarkare. Som du så fint uttrycker dig. Men att ha det som argument till att jag är en sämre människa? det är puckat! Om du inte kan komma med något bättre så tycker jag att du ska hålla tyst helt och hållet. Jag är inte gudsbarn, det vet jag, jag gör mycket som jag inte borde göra men jag är inte sämre än någon annan för det. Du har sjunkit lågt nu vännen, eller är vi ens vänner längre? Jag vet inte, men jag vet en sak. Ditt patetiska försök att sänka mig lyckades inte, så kom igen nu, vissa va du går för, försök knäck mig!

I remember the days you were a hero in my eyes

Lördagen var chill, jag bokstavligt talat sov bort hela dagen. Jag vaknade klockan fyra på eftermiddagen efter att ha somnat halv sju på morgonen. Jag kom hem klockan fem från busungen på smögen efter att ha sett på film, mysigt. När jag ahd epiggnat till lite så ringde jag bellabus och gick en promenad med henne. Klockan nio ringde Onna, som förövrigt är världens skönaste och kåtaste människa xD Han babbla på om ränta och pengar och sa att jag skulle komma till Martin och kolla på film för han behövde "sin fucking back kliare" xD Så jag drog mig till Martin där Onna, Peter, Bella, Rasmus, David, Max, Cicci och Amanda var, vi kollade på någon sjukt film. Hämtade Frida efter en stund i Kungshamn, innan vi åkte tillbaka till dom andra sätte vi oss på bryggan och tog var sin öl och cigg, du är grym bruden! Hemma klockan två men somnade inte förren sex, usch trött!
Idag har vart en jäkligt go dag, vart hos Peter och kollat på film och har haft två timmars fotbollsträning, sjukt härligt! Fotbollsträningen va rannorlunda men sjukt bra, mycket avslut och passningar. I slutet spelade vi, men Lena kom på att dte var sju i ena laget och sex i andra så jag fick så snällt ta av mig min väst och spela med det laget som hade boll. Jag fick alltså skifta och greja hela tiden, mitt spelsinne sattes på spel kan jag ju säga men jag tyckte jag klarade det galant och det var sjukt kul att äntligen få springa av sig allt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta, sen bär det av till Peter för mer film (y)<3

Liseberg!

Har kommer en liten uppdatering om min underbar helg.
Nu ska vi se här, Liseberg i fredags med min sötrumpor :*, vi åkte med skolan.
Inne på Liseberg var det jag, Frida, Peter, Oliver, Micke, Bella, Becka, Cicci, Amanda, Rasmus, Martin, Max och Christoffer som gick. (glömde jag någon nu så skäms jag!)
Jag åkte med Frida mestadels eftersom det är jag och hon som vill åka mest och vi VILL skrika för det är roligare då. Jag orkar inte skriva så mycket om dagen så ni får några bilder istället, men en sak bara, jag ska aldrig gå gasten längst fram igen, fyfan! och en sak till, höjdskräcken och uppswinget är så sjukt härliga!

 
Martins Ipod och Rasmus glassögon var mest populära ;)

 
och alla var lika snygga som vanligt! :D

 
och det var massa bus på gång, ni är underbara!

 
Rasmus & Martin var inte lite blöta efter några vändor i flumeride ;) och ego bilderna var självklart med, där har ni mig! :P

Jag hade hur kul som helst, ni är underbara varenda en av er, älskar er!<3

Listen this ones for all the ones showin'

Försov mig idag, ganska brutalt. Vaknade tio i ett i panik om att spanskan hade varit. Slängde på mig kläder och åkte till skolan och kollade schemat, spanskan var nästa lektion, härligt! Snackade med Marcus och Matsson tills resten kom och joinade. Var på dom två lektioner som var kvar sedan åkte jag hem, tog det chill sedan blev det träning klockan kvart i sju till halv nio i bovall. Skönt att få spela idag, hade massa tankar och dom försvann när jag rörde bollen, det är bra! Nu sitter kag här nyduschad och ska snart sätta på en film och ta det lungt. Är så fruktansvärt trött fortfarande även om jag däckade klockan tio i sängen igår, kör nog slut på mig själv just nu. Menmen, hade bäst!<3

Sotenäs DFF - Lysekil

Den här matchen var litte berg-och-dalbana genom dom 80 minuterna vi spelade. Den första halvleken var inte alls bra, vi hjälpte inte vaandra och vi var knäpptysta på planen. 2-2 tog det vid halvlek. Vi tog ett snabbt snacka vid pausen och gick igenom dte vi hade gjort fel. Andra halvleken började bättre och när vi hade pangat in två mål till så blev Lysekil allt mer stressade och lyckades med kanske hälften av alla deras passningar. När slut singnalen gick stog det 7-2 och vi hade verkligen gjort en bra vändning på dne matchen. Inte så fruktansvärt kul att spela dock och det gör mig frustrerad att jag tycker så. Fotboll är dte bästa jag vet, det ska alltid vara kul, men jag antar att alla har sina dagar då inget funkar. Min var nog idag. men vi vann iallafall och det är huvudsaken och ett plus är att jag gjorde mål (y)
Nu ska jag plugga lite och sedan se en film! :*


wanna join?

Satt inte alls vid datorn igår så tänkte skriva om gårdagen nu istället. Skolan var bra, det var varmt och man känner verkligen att sommaren snart är här, det gillar vi. Efter skolan var jag med Bella en stund, vi hann dock inte göra så mycket då jag skulle på träning halv sju. Kom försent till träningen eftersom att jag stannade på campingen där mammas klass var och ungicks lite med dom. Träningen var helt okej, jag hade jätte kul och fick massa beröm, men ont kan jag inte säga att jag inte hade, fyfan säger jag bara, Det kommer gå åt helvete med hela min kropp snart. Efter träningen stack jag hem och duschade sen drog jag mig til campingen igen. Först så gjorde vi inte så mycket men efter en stund blev det S&K. Pontus sa att jag inte hade en aning om vad jag hade gett mig in på, och han hade så rätt. Konka grejerna var helt sjuka, dock så fick inte jag göra så sjuka grejer, fick pussa David på kinden. Men pontus skulle lsicka på min mage och puss mig på munnen, så inget farligt där men vissa andra saker var rätt sjukt. Sug hans finger i 10 sec, strula med han navel, slicka han på röven hahah så jäkla kul va de. Klockan halv ett drog jag till Peter vi kolald epå två filmer sen gick vi och sova, för sent antagligen för idag är jag skit trött. Har inte gjort ett skit sen jag kom hem från skolan men nu ska jag dra på match, skriver om dne ikväll. Lycka till till mig själv! :)


update!

Jag har varken haft tid, ork eller lust att uppdatera denna enormt tråkiga bloggen på ett tag, vet inte varför, men jag har inget att skriva om. För mina tankar och bekymmer som ekade i mitt huvud förra månaden är borta nu, jag ser allt i ett mycket klarar perspektiv och ingen kan vara gladare än jag för de. Jag är lycklig nu och mina pöjkar & töser gör min vardag till den bästa. Hela denna veckan har varit underbar och helgen var pricken över i;t. Det bildas ett stort léende på min läppar när jag tänker på hur bra och underbara kompisar jag har, dom förstår det nog inte själva men dom är några av dom bästa på jorden, helt klart! Ni får en lite update om helgen bara, veckan orkar jag inte skriva om, men kan säga såhär, tjugo filmer på en ö med en grymt bra person gör en glad<3
Fredagen var härlig. Skolan var chill som fan och det gjorde mig på bra humör. På kvällen blev det grillning, och det var mysigt som vanligt. Lite kallt bara men helt okej. Blev lite moppe turer och jag testade Cippes moppe som var adelles för komplicerad för mig, fattar inte grejen med växlar när man bara kan gasa och bromsa? Och klockan .. på natten någon gång iallafall, drog några till Peter och kollade på film, najs som vanligt.     
lördags åkte jag och min tös till Trollhättan för att kolla på lite grejer till balen. Hon hittade det mesta hon skulle ha, och hon kommer bli superfin. Jag hittade ett par skor, men måste ha ett par till och ett linne, och massa skit. Vilka problem jag har, inte direkt kanske men snart kommer jag att få panik om jag inte hittar något. På kvällen drog jag till qstadion och grillade, spelade fotboll och chillade med favoritfolket. Grymt härligt, kan verkligen vara mig själv med dom! Drog till Oliver klockan tio där det var partaj, ganska kul ändå. Lite öl och prat sen hemgång. Toppen dag!
Söndagen var ganska chill. Träffade min älskade bästavän som jag inte har sett på länge<3 Sen bar det av till Peter. Blev film med han, sen kom Onna, köpte glass sen mer film. Sen kom ännu mer folk och det blev ännu mer film. Filmerna var mys, folket var mys och jag var glad, bättre blir det inte! 
Idag var en bra dag. Ledig från skolan på grund av att vi skulle jobba ihop hundra kronor till någon skolan i något negerland. Jat fixade det snabbt och lätt på morgonen sen drog jag till Peter och kollade på film. Ni borde inte bli förvånade vid detta laget? ;) Klockan halv fyra drog vi två till qstadion och mötte resten av gänget. Där blev det fotboll, grillning och ett försök att förbättra på brännan. Men tror ändå jag lyckades ganska bra med det sist nämnda (y) Glömde helt bort tiden där så jag missade träningen, inte bra inte bra. Men jag hade jätte kul ändå, och nu ska jag snart ut med Joy tror jag, nattbad ftw. Så sjukt kul är det, nu kanske det är lite kallt men till sommaren är det livet!
Jag hoppas iallafall att ni har haft det lika bra som jag, nu ska jag göra något annat. Byebye<3

RSS 2.0